Printaj ovu stranu

PORSCHE ZA 100 KM HPLUS GORIVA

Autor: April 22, 2019 0

Najuspješnija naftna kompanija u BiH, HIFA PETROL, organizuje veliku nagradnu igru „PORSCHE ZA 100 KM HPLUS GORIVA“.

Uz natočenih 100 KM HPLUS EURO 6 goriva na Hifa Petrol benzinskim pumpama ostvarujete učešće u nagradnoj igri. Uslov učešća u nagradnoj igri je posjedovanje Premium kartice koju možete preuzeti na Hifa Petrol benzinskim pumpama, a na kojoj će se vršiti evidencija točenja goriva. Pored Porsche-a, učesnike očekuje i preko 2000 vrijednih nagrada:

  • 90 x mjesec dana besplatnog HPLUS goriva
  • 540 x 50 KM besplatnog goriva
  • 1440 x 30 KM besplatnog goriva.

U toku nagradne igre bit će organizovan Porsche HPLUS tour u sklopu kojeg će automobil Porsche biti izložen na Hifa Petrol benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine. Svi kupci imat će priliku da se uživo uvjere u spektakularan izgled i kvalitet izloženog vozila. Informacije o terminima Porsche HPLUS tour-a bit će navedene na službenoj Facebook i Instagram stranici kompanije Hifa Petrol.

Nagradna igra "PORSCHE ZA 100 KM HPLUS GORIVA" traje u periodu od 22.04.2019. do 22.08.2019.godine. Izvlačenje nagradne igre bit će javno, a više informacija će biti navedeno na službenoj web i Facebook stranici kompanije Hifa Petrol.

Više informacija o HIFA PETROL nagradnoj igri potražite na https://www.hifapetrol.ba/bs/article/149/porsche-za-100km-hplus-goriva.

Kompanija Hifa Petrol je, također, organizovala i nagradnu igru za područje Republike Srpske - „7 GODINA BESPLATNOG HPLUS GORIVA“. Nagradni fond sastoji se od:

  • 7 x godina dana besplatnog HPLUS goriva
  • 21 x mjesec dana besplatnog HPLUS goriva
  • 126 x 50,00 KM besplatnog HPLUS goriva
  • 336 x 30,00 KM besplatnog HPLUS goriva

Više informacija o nagradnoj igri potražite na: https://www.hifapetrol.ba/bs/article/150/7-godina-besplatnog-hplus-goriva

Igrajte sa nama, jer možda baš Vi postanete vlasnik novog Porsche-a ili neke od vrijednih nagrada.

Izvor: PR služba Hifa Petrol

Povezani članci (po oznakama)