digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Hereke tepisi: Besplatna dostava na nivou cijele BiH

Autor: Redakcija Septembar 17, 2015 0

Turska kompanija Hereke koja djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 2004. godine od sad pruža mogućnost kućne dostave na području cijele BiH u saradnji sa firmom EuroExpress.

Pored prodajnog salona u sklopu objekta stadiona Grbavica od 25.07.2015. godine otvoren je i prodajni objekat na adresi Kolodvorska 12 (pored Binga).

Artikle možete naručiti i na telefon: 033 610 223 ili preko Facebook stranice:Hereke Tepih Centar.

 

Historijat kompanije

Kompanija D.O.O ANGEL GROUP je na našem tržištu prisutna od 2004. godine.

Proizvodi dolaze iz naše matične fabrike, koja se nalazi u Istanbulu, a koja je svoj rad počela daleke 1975. godine. Naša kompanija je izvozno orijentirana i pokrivamo područje Srednje Azije (Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbejdžan) te Rusiju.

Nakon ulaska na tržište Bosne i Hercegovine, naša distribucijska mreža se proširila u veći dio Evrope (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Njemačka itd.)

Što se tiče tržišta Bosne i Hercegovine, naši proizvodi su dospjeli u sve dijelove BiH.

Pored tepiha, deka, staza, jorgana i jastuka, koji su za kućnu upotrebu, u našoj ponudi se nalaze i širok izbor džamijskih tepiha i lustera.

U toku našeg rada za 11 godina naši tepisi i lusteri su našli svoje mjesto u stotinama džamija širom BiH, ali i Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Njemačke, USA, Danske, Švicarske, Slovenije, Turske.

 

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine