digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Mreža mladih: Enis Bešlagić na druženju sa omladinom u Kiseljaku

Autor: Februar 21, 2017 0

U nedjelju, 19.02.2017. godine u prepunim prostorijama Vakufsko – administrativnog centra u Kiseljaku, priređeno je Omladinsko druženje u organizaciji Mreže mladih. Druženje je uveličao poznati glumac Enis Bešlagić.

Omladina je pokazala veliko interesovanje i rado se uključila u organizaciju i doprinos ovom druženju. Enis je prenio dio svoga životnog iskustva i uputio omladini korisne savjete, te im poručio kako se može istovremeno biti popularan, moderan i uspješan čovjek, pri tome ostati moralan i uzorit vjernik. Također, Enis je vrlo rado odgovarao na konkretna pitanja koja su mu uputili prisutni, pri tome ostvarivši međusobnu komunikaciju.

Druženju je također prisustvovala i omladina iz Fojnice i Visokog, koji su zajedno sa svojim koordinatorima, Edžnan ef. Hajrićem i Harisom Prozom došli da podrže ovu aktivnost Mreže mladih MIZ-e Kiseljak. Na kraju, koordinator Mreže mladih Kiseljak, Mirza ef. Bilić, uručio je Enisu Bešlagiću sliku na poklon, koja je ručni rad Aktiva žena MIZ-e Kiseljak, u znak zahvalnosti za doprinos aktivizmu omladine u Kiseljaku.

 

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine