digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Hifa Petrol otvorila 4 nove benzinske pumpe na području Srednje Bosne

Autor: April 05, 2019 0

Najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini, Hifa Petrol otvorila je 4 nove benzinske pumpe na području Srednje Bosne i time značajno proširila svoju mrežu maloprodajnih objekata. Novootvorene benzinske pumpe, akvizirane od firme Čago Petrol, nalaze se u Lašvi, Busovači, Vitezu i Golubinji kod Žepča.

Akvizirane benzinske pumpe rekonstruisane su u skladu sa najnovijim svjetskim i ekološkim standardima te rebrendirane novim korporativnim bojama – crna, bijela i crvena. Procesom preuzimanja, rebrendinga i reotvaranja benzinskih pumpi na području Srednje Bosne, kompanija Hifa Petrol je povećala svoju mrežu na 36 maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 goriva, razvijena u saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom - liderom  u tehnologiji aditiva. HPLUS EURO 6 goriva vrhunskih perfomansi su obogaćena aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose poboljšanu ekonomičnost te smanjuju potrošnju goriva do 4%, pojačavaju snagu motora, smanjuju zvuk rada motora, produžuju radni vijek motora, te dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova i doprinose zaštiti životne sredine.

U sastavu novootvorenih benzinskih pumpi nalazi se brendirana trgovina "HP SHOP" koja nudi širok asortiman robe po veoma povoljnim cijenama, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh, a uskoro će biti proširene i za uslugu mjenjačnice.

„Širenjem mreže naših benzinskih pumpi na području Srednje Bosne završili smo planirane  investicije u prvom kvartalu, te i u drugom nastavljamo sa širenjem i poboljšanjem svojih usluga. Naša obaveza kao najuspješnije naftne kompanije je da postavljamo nove trendove na tržištu u BiH i da svojim kupcima nudimo samo vrhunski kvalitetne robe i usluge“, istakao je vlasnik i direktor Hajrudin Ahmetlić.

Na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama članovima BIHAMK-a omogućen je popust od 0.05KM po litri goriva.

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine