digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Novi vizualni identitet Al Jazeera Balkans

Autor: M.K. Februar 04, 2015 0

Al Jazeera Balkans, nakon nešto više od tri godine emitovanja, predstavlja novi vizualni identitet kao i novu programsku šemu.

 

Od nedjelje 01.februara 2015. vijesti na Al Jazeeri Balkans možete pratiti u više termina: polusatne u 14:00, 15:00, 21:00 i 24:00, a jednosatne u 16:00, 18:00, 20:00 i 22:00.

Proširenje programske šeme iziskivalo je i proširenje našeg tima. Tim od više od 220 profesionalaca iz cijele regije radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane" svojim nezavisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče, vijesti, intervjue, komentare i analize te raznovrstan  dokumentarni program.

S ponosom predstavljamo i novi on-screen vizualni identitet, prestavljajući regionalne centre iz kojih emitiramo svoj program kao i prepoznatljive lokacije Balkana.

Al Jazeera Balkans osim centralnog studija u Sarajevu ima i regionalne centre u Zagrebu, Beogradu i Skoplju, dopisnike iz  Podgorice, Prištine, Niša i Banje Luke, ali i iz Washingtona, Londona, Istanbula i Brisela, a koristi i mrežu od više od 90 dopisništava koje mreža Al Jazeera ima širom svijeta.

Kako nas gledati:  http://balkans.aljazeera.net/site-page/kako-nas-gledati

Program Al Jazeere Balkans možete gledati i  kao live stream na :http://www.aljazeera.net/balkans  i na http://www.youtube.com/ajbalkans .  Te nas možete pratiti i na na www.facebook.com/AJBalkans  ,  na TWITTERU: @AJBalkans  I na Instagramu: @AJBalkans

Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine