digital-naslovna-skracena.jpg
mobitel-banner-naslovna.jpg
leksikon-banner-za-homepage1.gif

Nova poslovnica firme HIFA u Vogošći

Otvoren 22. maloprodajni objekat kompanije HIFA PETROL – 39. u grupaciji HIFA

U ponedjeljak, 27. Februara 2017. godine na području općine Vogošća u Sarajevu kompanija HIFA PETROL otvorila je svoj 22. maloprodajni objekat, 39. u sastavu grupacije HIFA te 8. na području kantona Sarajevo. Otvorenjem maloprodajnog objekta Vogošća 2, kompanija HIFA PETROL u 2017. godinu ulazi sa novim ulaganjima i širenjem svoje poslovne mreže.

„Posebno nam je drago to što je ova benzinska pumpa druga na području općine Vogošća, jer je naše poslovanje zapravo i počelo 2005. godine otvorenjem poslovnice u Hotonju, odnosno u Vogošći, gdje je i danas centrala našeg Društva.

Sa njenim preuzimanjem izvršeno je čišćenje rezervoara i potpuna rekonstrukcija benzinska pumpa u skladu sa najnovijim svjetskim i ekološkim standardima. Od sadržaja će imati shop, mjenjačnicu, kafe bar, vulkanizersku radnju i autopraonicu, a jedna od novina u našoj usluzi, a po čemu je ova benzinska pumpa prva je ponuda sendviča i kolača.

Također, prva je naša poslovnica koja ima novi vizualni identitet HIFA-PETROL-a, kako s vana, gdje možete vidjeti naš novi logo, tako i u unutrašnjosti objekta.

Kao što je i do sada bila praksa prilikom otvaranja benzinskih pumpi, a već je postala naša tradicija, prvih 200 kupaca će dobiti 10 litara goriva gratis, dok će za ostale kupce biti obezbjeđeni prigodni pokloni. “ riječi su Nedima Halilovića, rukovodioca sektora maloprodaje u kompaniji HIFA PETROL.
Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno je obezbijeđeno 7 novih radnih mjesta, što znači da ova kompanija trenutno ima preko 270 uposlenih. Također, ovom prilikom najavljena su nova ulaganja obzirom da su u toku pripreme za otvaranje novog maloprodajnog objekta HIFA PETROL u Grudama gdje ova kompanija već posluje u okviru naftnog terminala.

Više detalja o ovoj kompaniji možete pronaći na: http://hifapetrol.ba/onama/historija



Sadržaj dozvoljeno prenositi uz naznaku izvora: Preporod novine